Drtič 2011

18.06.2011 07:30

 Den "D"

 Ráno jsme vyrazili směr Kopřivnice. Martin s Liborem a Daniel s Reném. Vše bylo OK až do startu. Po vyložení kol z aut jsme vyrazili na stadion. Daniel zjistil, že mu nebrzdí zadní kolo. A sakra, v servisu mu zapoměli nasadit kotouč na kolo!!! Takže se jelo na jednu brzdu.

 Po ujetí asi 20km měl Martin potřebu se ohlídnout po zbytku pole a sjel z cesty do ohradníků pro kolem pasoucí se ovce. Odnesla to hadička hydrauliky přední brzdy. Takže se jelo na jednu brzdu.

 Krátce poté se ozvala rána jako z děla... Liborovi praskl plášť na zadním kole!!! Takže konec. Náhodou nikdo nevezl náhradní plášť.

Tímto se nám začaly vytrácet naděje na přední umístění :-))) Použili jsme horkou linku a Jiřík s Dakotateamu vystartoval s mechanickým vozem z Ostravy. Liborovo GT se použilo k jeho nelibosti na náhradní díly a po nutném zpoždění jsme pokračovali dále, ale jen ve třech.

 Další trasa už byla skoro v pohodě a s Jirkou jsme si dali sraz ještě na Horní Bečvě. Nutno podotknout, že na Pustevnách se odpojil i Daniel a tak jsme jeli jen ve dvou až do cíle.

 

Trasa Drtiče zachycena Reného GPS v mobilu.

Pro více informací : www.sports-tracker.com/#/workout/rene7/4a0lpsri6ufi2br8